En bedre fremtid, gennem software

Conexio hjælper innovative forretningsudviklere og iværksættere, med at skabe en bedre fremtid, gennem software.

Conexio Team

Hvem er Conexio?

Conexio er et softwarehus, der har specialiseret sig i at lave brugerspecifikke software løsninger.

Virksomheden blev grundlagt i 2002, og har siden serviceret kunder fra hele Danmark - primært iværksættere og virksomheder, der har brug for modernisering, tilpasning eller nyudvikling af software.

Vores dygtige medarbejdere har alle, som minimum, en AP Degree uddannelse indenfor softwareudvikling. Alle meget passionerede omkring nye teknologier og mulighederne bag.

Tæt Tillidsbaseret Samarbejde Conexio

Tæt og tillidsbaseret samarbejde

Det er vigtigt, at vi forstår kundens forretning godt, for at kunne hjælpe bedst mulig.

Hos Conexio er en aftale en aftale, hvilket selvfølgelig skal være gensidigt i et tæt tillidsbaseret samarbejde.

Med "Tæt og tillidsbaseret samarbejde" mener vi samtidigt et langsigtet samarbejde, hvilket gør, at vi hurtigt kan sætte os ind i nye opgaver og forretningsgange, kunne udfordre ønsker, for sammen skabe den højest mulige værdi.

Mødelokale Øst Conexio

Høj empati og hurtig respons

En høj grad af empati er nødvendig for at være god til at sætte sig ind i andre menneskers problemstillinger.

Når vi ansætter, kigger vi i bl.a. på graden af empati. Graden af empati, mener vi er den vigtigste parameter, når man skal sætte sig grundigt ind i andre menneskers problemstillinger.

Empati smitter også af på vores responstid, da vi netop føler for kunden der i øjeblikket har problemer.

Som kunde hos Conexio vil du derfor opleve, at vi er seriøse, sætter os godt ind i opgaverne og reagerer hurtigt på support henvendelser.

Conexio Vaerdier

Hele mennesket

Når vi ansætter, kigger vi på hele mennesket og sørger også for denne balance forbliver i ansættelsen.

Balancen mellem arbejde og fritid er vigtig, dels for ikke at brænde ud, men i høj grad også for at kunne holde fokus på de relativt tunge emner vi sidder med til daglig.

Vi gør bl.a. meget for at undgå overtid ved at planlægge kapacitet og tid på projekter, helt ned på den enkelte medarbejder. Men også ved at sikre en høj fleksibilitet på arbejdstid og sted.

Mission Conexio

Hverdagens mission

Vi udvikler værdiskabende, brugervenlige og innovative software-løsninger af høj kvalitet.

Som konsulent sætter vi os grundigt ind i opgaven og forretningsgangen, for at kunne udfordre ønsker og sammen skabe den højest mulige værdi.

Vi holder øje med udviklingen og har, som minimum, altid den seneste teknologi og værktøjer med i overvejelserne.

Gennem interne reviews har vi altid minimum to øjne på det udviklede, og involverer kunden tidligt i testfasen - iterationer er den bedste vej til høj kvalitet.

Conexio Mark

I dejlige, rolige omgivelser

Base i Holsted med kunder i hele Danmark.

I Conexio har vi stor fokus på balancen mellem job og familie. Overarbejde er en sjældenhed, og vi er fleksible med både arbejdstider og hvor der arbejdes fra, så vi har de bedste betingelser for at få hverdagen til at fungere optimalt både hjemme og på job.

Conexio er bosiddende i Holsted, der ligger mellem Esbjerg og Kolding - tæt på både motorvej og tog. En kontorplads i dejlige og rolige omgivelser, i et naturskønt område.

Vi ønsker at arbejdspladsen er et rart sted at være. Den positive stemning, og et stressfrit og roligt arbejdsmiljø, er vigtig for os.

2002 - 2007

2009 - 2013

2015 - 2020

Hvad har vi erfaring med?

Måske har vi allerede erfaring fra noget der ligner dit projekt?

Se flere Cases...
Ove H Ovesen Conexio

Få en uforpligtende snak...

Kom forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak. Træk på vores, over 20 års erfaring, fra mange forskellige IT-projekter relateret til specialudviklet software.